начало

Идея за откриване на процедура за преместване на съдии смути членове на ВСС, не я подкрепиха Идея за откриване на процедура за преместване на съдии смути членове на ВСС, не я подкрепиха

Полица при застраховка в полза на банка

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Полица при застраховка в полза на банка

Мнениеот rosen_ » 10 Сеп 2012, 15:46

Здравейте,имам разногласия с банковата институция с която съм сключил догвор за ипотечен кредит.Договорът ми е от преди 5г. като застраховката на имота е мое задължение и нося полицата в банката.До този момент в банката давах копието на полицата и нямаше проблем.Но тази година служителката поиска оригинала,отказа да приеме копието и ме уведоми,че застраховката ще бъде сключена от тях.Имат ли основание да действат така?
rosen_
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Сеп 2012, 15:20

Re: Полица при застраховка в полза на банка

Мнениеот neutralen » 10 Сеп 2012, 16:26

Направете си нот.заверен препис/копие от полицата и го дайте на банката. Ако пак искат оригинала - дайте го и запазете нот.заверения препис.
neutralen
Активен потребител
 
Мнения: 2609
Регистриран на: 12 Фев 2012, 22:03

Re: Полица при застраховка в полза на банка

Мнениеот rosen_ » 10 Сеп 2012, 19:08

Благодаря,това е добър вариант.Незнам защо никой досега в институциите не ми го е предложил.
rosen_
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Сеп 2012, 15:20


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron