начало

Боян Магдалинчев: Процедурата за избор на нов главен прокурор трябва да бъде открита възможно най-рано Боян Магдалинчев: Процедурата за избор на нов главен прокурор трябва да бъде открита възможно най-рано

Съседи-дегенерати и неадекватен домоуправител

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Съседи-дегенерати и неадекватен домоуправител

Мнениеот dimslav » 31 Мар 2012, 16:01

Здравейте!
Проблемът ми е следния-съседния апартамент се дава под наем на студенти от селата, за които животът е вечен купон. По всяко време на денонощието вместо да си почиваме след работа и спя сме принудени да слушаме силна музика (вибрират стъклата на прозорците), местене на мебели, викове и пиянски оргии.
Според мен домоуправителя е в сговор със собственика на апартамента. Когато го моля за съдействие, почва да крещи, че си въобразявам и ми затръшва вратата пред носа. По принцип, по същия начин се държи и с другите съседи.
Моля за съвет, какво мога да направя по въпроса. Положението е нетърпимо и съм в депресия, както от шума, така и от тази несправедливост.
dimslav
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 10 Авг 2011, 12:37

Re: Съседи-дегенерати и неадекватен домоуправител

Мнениеот dimslav » 31 Мар 2012, 16:36

Действието се развива във Варна. Полицията е незаинтересована...Няколко пъти сме викали полицията вече...разговарят тях, все едно че са мили младежи...Предупреждават ги, но абсолютно формално и лигаво. В Блока на повечето хора просто не им се занимава с тази работа...А домоуправителя разговаря със съседите само с викове и закани.
dimslav
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 10 Авг 2011, 12:37


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron