начало

Прокуратурата обяви телефони на дежурни за евроизборите Прокуратурата обяви телефони на дежурни за евроизборите

Бременността ми проблем ли е?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Бременността ми проблем ли е?

Мнениеот p-petrova » 19 Сеп 2011, 14:33

Здравейте, имам нужда от малко информация относно положението в което се намирам и мерките , които трябва да предприема.
Собственик съм на малко предприятие и като такъв съм основното звено в правилното функциониране на дружеството. Естествено като болшинството и аз финансирах бизнесът си с кредити от банки. Проблема по обслужването им дойде преди два месеца, когато личния ми гинеколог ми предписа домашно лечение , поради напреднала проблемна бременност ( все си мислих ,че няма да е проблем за мен да работя почти до края на бременността). Вече съм в осмия месец и съм наясно ,че нещата в бизнесът ми без мен не вървят никак добре , а обслужването на кредитите е непосилно поне за в момента. Имам чувството ,че се завъртях в един порочен кръг и не мога да видя изходът в момента. В следствие на обърканите ми хормони и психичното ми състояние започна вече да се разклаща. Необходимо е да взема някакви мерки, защото при всеки звън на телефона изтръпвам, омръзна ми да се обяснявам едно и също всеки път на различни хора.
Та въпросът ми е следния - възможно ли е да предприема някакви законни мерки относно положението , в което се намирам? Как мога да избегна непрекъснатия телефонен тормоз?
Важно е да поясня, че веднъж съм преструктурирала всички кредити и банките в момента ми отказват ново такова.
Имам още един допълнителен въпрос - В една от банките лихвата за пресрочие на вноската се оформя не на база пресрочената сума, а на база главница по кредита, което умишлено натоварва много задължението ми, трупащо се ден след с невероятни темпове. Това законно ли е и може ли да предприема мерки?
p-petrova
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 19 Сеп 2011, 14:05

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron