начало

ВМРО иска наказание за Методи Лалов, агитирал за партия ВМРО иска наказание за Методи Лалов, агитирал за партия

Ипотека- моля за съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ипотека- моля за съвет

Мнениеот mimih » 15 Юни 2011, 14:24

Имам предварителен договор за покупка на имот в който е упоменато, че ще го получа без тежести от строителя. Досега съм платила 90% от сумата и сградата има АКТ 15, но АКТ 16 се бави вече 6 месеца.След поредния разговор със строителя разбрах, че сградата е ипотекирана и моят имот също- но пред банката е обявен предварителния договор и платените суми/имам и фактури по банков път/. Направих проверка и в банката и ми обясниха, цитирам :" по принцип ипотеката ще падне при последната вноска по нашата сметка", но в момента се предоговаряли със строителя. Ако се стигне/дай боже/ до Акт 16 , как да процедирам, в каква последователност са вноската, после кой изисква заличаването на ипотеката и кога се прехвърля имота.

Благодаря предварително за отговорите.
mimih
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Юни 2011, 14:13

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron