начало

Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София

Наемател съм, а собствениците са заложили имота

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Наемател съм, а собствениците са заложили имота

Мнениеот jivaka » 05 Окт 2003, 20:36

imam dogovor za naem a sobstvenicite sa zalojili pome6tenieto kak da reagiram osven tova nau4ih ot drugi hora help
jivaka
 

Re: dogovor

Мнениеот gega » 05 Окт 2003, 23:01

Ако договорчето ти не е писмено и без да евписано в Службата по вписванията или най-малкото е без достоверна дата, в случай че бъде изнесен на публична продан, собствеността върху ипотекирания имот ще премине върху купувача и с едномесечно предизвестие може да прекрати наемното правоотношение. в този случай най-много да претендираш от наемодателя обезщетение за причинените вреди, тъй като той не е изпълнил своето основно задължение да ти предостави за уговорения срок правото спокойно, обезпокоявано да ползваш вещта, предмет на договора.
gega
 


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron