начало

ВКС разясни кой встъпва в процеса, когато страна почине в хода на делото ВКС разясни кой встъпва в процеса, когато страна почине в хода на делото

Получаване на майчинство в България, с месторабота в Англия.Получаване на майчинство в България, с месторабота в Англия.

Мнениеот borislavapb » 05 Яну 2019, 17:32

Здравейте. Имам следния въпрос, свързан с трудово право. Става дума за моя близка, която има фирма в Англия, както и осигуровки, превод на заплата там и т.н., но естеството на работа е такова, че го извършва от България и в момента се намира тук. От счетоводител в Англия получава отговор, че за да получи майчинство от там, трябва да се регистрира там като бременна или евентуално да роди там и т.н. От друга страна има възможност да се назначи на трудов договор в България, като има съответно нужния стаж тук и може да получи минималното майчинство. Въпросът е дали по този начин се нарушават някои регламенти, закони и др. Ще се получи двойно осигуряване на трудов договор и в двата случая. Благодаря предварително на отзовалите се!
borislavapb
Младши потребител
 
Мнения: 22
Регистриран на: 20 Апр 2006, 22:43

Назад към Право на ЕС


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron