начало

Тази година изпитът за юридическа правоспособност ще е през ноември Тази година изпитът за юридическа правоспособност ще е през ноември

Регистрация на занималня?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Регистрация на занималня?

Мнениеот krassie » 22 Сеп 2020, 13:45

Здравейте! Видях един много стар пост, предполагам, че нещата са се променили и затова пускам нова тема.
Как се прави занималня? На какви условия трябва да отговаря помещението и служителите? Може ли занималнята да се направи в офис, магазин, заведение, апартамент под наем?
Става въпрос за детски център за почасови уроци, творческа дейност или целодневна грижа без да е нужно присъствието на родителите. Ако се взимат децата от училище, какви са условията за превозното средство, шофьора?
Съответно, ако присъстват родителите и става въпрос за почасови занимания, на какви условия трябва да отговаря помещението?
Благодаря предвартелно на тези, които биха отговорили на въпросите!
krassie
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Сеп 2020, 13:35

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron