Страница 1 от 1

Дали да предприема и какво ?

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2019, 11:14
от chinchilla
Преди десет дни дистанционно по телефона поръчах ламинат от фирма ФТПаркет със сайт ftparket.com.
Доставката трябваше да стане тази сутрин след изрична молба да е преди 09:00 , защото в девет излизам за работа. В 09:06 вече излязъл, запалил колата и на окололо 400 метра от нас ми звъни непознат номер, за да ме попита за доставката....Тук е мястото да отбележа, че доставката трябва да се направи на ул. Марин Дринов непосредствено до Пето районно, обаждащият ми казва, че е на ул. Кра кра....което е на 300 метра, но с кола и забранените улици е обиколка още 10 мин. Казах, че съм вече на път за работа и той ми затвори. Малко по - късно ми звъннаха от фирмата и една жена доста раздразнена и нервна ми заяви, че нямали възможност преди девет сутринта и, това " ПРЕДИ ДЕВЕТ било много общо понятие " .. Още в деня на уж сключването на сделката бях уверен , че нещата ще се случат както искам, тоест да се докара ламината преди девет и да се монтира ( фирмата си поемала монтажа ) в Неделя , преведох исканата сума. Сега как мога да си търся правата за неспазени срокове, и пропуснати ползи.... стаята, която ремонтирам е с цел да се дава под наем .

Re: Дали да предприема и какво ?

МнениеПубликувано на: 24 Юли 2019, 14:46
от miko_pk
Ако искаш ми продай на мен апартамента на Марин Дрионов - давам до 200 000 лв. за двустаен, до 250 000 за тристаен, пък аз ще се заема с паркета, ти няма да го мислиш, да се потиш, да се тюхкаш... Think about it :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Re: Дали да предприема и какво ?

МнениеПубликувано на: 27 Юли 2019, 16:59
от chinchilla
Нищо общо по темата. Не говорим за продажба, пък ако искаш да си купиш тук апартамент , има.... Около 2500 евро квадрата, ще си намериш за 250 к