начало

Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция

Дали да предприема и какво ?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Дали да предприема и какво ?

Мнениеот chinchilla » 24 Юли 2019, 11:14

Преди десет дни дистанционно по телефона поръчах ламинат от фирма ФТПаркет със сайт ftparket.com.
Доставката трябваше да стане тази сутрин след изрична молба да е преди 09:00 , защото в девет излизам за работа. В 09:06 вече излязъл, запалил колата и на окололо 400 метра от нас ми звъни непознат номер, за да ме попита за доставката....Тук е мястото да отбележа, че доставката трябва да се направи на ул. Марин Дринов непосредствено до Пето районно, обаждащият ми казва, че е на ул. Кра кра....което е на 300 метра, но с кола и забранените улици е обиколка още 10 мин. Казах, че съм вече на път за работа и той ми затвори. Малко по - късно ми звъннаха от фирмата и една жена доста раздразнена и нервна ми заяви, че нямали възможност преди девет сутринта и, това " ПРЕДИ ДЕВЕТ било много общо понятие " .. Още в деня на уж сключването на сделката бях уверен , че нещата ще се случат както искам, тоест да се докара ламината преди девет и да се монтира ( фирмата си поемала монтажа ) в Неделя , преведох исканата сума. Сега как мога да си търся правата за неспазени срокове, и пропуснати ползи.... стаята, която ремонтирам е с цел да се дава под наем .
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител
 
Мнения: 333
Регистриран на: 16 Юли 2011, 21:34

Re: Дали да предприема и какво ?

Мнениеот miko_pk » 24 Юли 2019, 14:46

Ако искаш ми продай на мен апартамента на Марин Дрионов - давам до 200 000 лв. за двустаен, до 250 000 за тристаен, пък аз ще се заема с паркета, ти няма да го мислиш, да се потиш, да се тюхкаш... Think about it :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
miko_pk
Потребител
 
Мнения: 211
Регистриран на: 20 Сеп 2010, 19:20

Re: Дали да предприема и какво ?

Мнениеот chinchilla » 27 Юли 2019, 16:59

Нищо общо по темата. Не говорим за продажба, пък ако искаш да си купиш тук апартамент , има.... Около 2500 евро квадрата, ще си намериш за 250 к
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител
 
Мнения: 333
Регистриран на: 16 Юли 2011, 21:34


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron