начало

Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция

Всички ДЛР ли са малоумни?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Всички ДЛР ли са малоумни?

Мнениеот vaskovasko » 09 Юли 2019, 08:55

Обяснява им се на тези, че при заличаване удостоверение от НОИ за предадени ведомости при ликвидация не се изисква, когато дружеството има правоприемник ама те пак си тяхната - указания с дайте ми удостоверение. Е как да ви дам документ, който не съществува бе хора /пък шефа на архива на НОИ ми е и познат и вика не издаваме такива - фирмата има правоприемник/. Пращаш правни становища разни, ми те не ги четат, пак си пишат указания - дайте ми удостоверение. Сега ще занимаваме лятото съда с простотии.
vaskovasko
Потребител
 
Мнения: 155
Регистриран на: 24 Мар 2010, 00:37

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron