начало

Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция Венецианската комисия видя неясни и произволни промени в проекта за нова Конституция

Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Мнениеот dimder2307 » 13 Мар 2019, 22:46

Здравейте,

Искам да регистрирам фирма, с която легално да предоставям услуги в рамките на РБ. По стечение на обстоятелствата се водя осъждан за престъпление от общ характер. До реабилитацията ми по право остават малко повече от 2 години. Искам да регистрирам ООД, в което аз и съпругата ми сме съдружници. Искам да знам има ли някаква възможност да регистрираме фирма с мое участие или направо да правим ЕООД на нейно име? :roll: :roll: :roll:

Благодаря предварително
Поздрави
:) :) :)
dimder2307
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Мар 2019, 22:36

Re: Регистриране на ООД с участие на осъждано лице

Мнениеот minaconsult » 22 Мар 2019, 11:07

Здравейте,

няма такова изискване към съдружниците в ООД, така че можете да учредите дружеството, ако имате необходимост от съдействие в тази връзка може да се свържете с нас чрез онлайн формата за запитване на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 21 Фев 2019, 10:30


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron