начало

Гражданин поведе битка със СРС заради шумен климатик Гражданин поведе битка със СРС заради шумен климатик

Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Мнениеот chavdar_ » 11 Яну 2019, 15:03

Здравейте,
би ли могъл някой да ми разтълкува разпоредбата на чл.63, ал.5 от Закона за мерките срещу изпирането на пари?? Защото като я чета излиза, че ООД в което има съдружници с до 25% дялово участие е задължено да подаде Заявление обр.В7 по партидата на дружеството, т.е. ако има двама съдружника с по 50% участие, или напр. 4 с по 25%, то дружеството не е задължено да подава новото Заявление В7, но ако напр. има общо 3 съдружника - 2 с по 40% участие и един с 20% участие, то дружеството е задължено да подаде Заявление В7 ??????
chavdar_
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Яну 2019, 14:52

Re: Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Мнениеот minaconsult » 21 Фев 2019, 10:39

Здравейте chavdar_,

От значение за въпроса ви е обстоятелството дали съдружниците са юридически или физически лица. За повече информация и консултации можете да се свържете с нас чрез формата за запитвания на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 21 Фев 2019, 10:30


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron