начало

Непълнолетните да бъдат задържани най-много за 1 година, а делата им да се гледат приоритетно Непълнолетните да бъдат задържани най-много за 1 година, а делата им да се гледат приоритетно

Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Мнениеот chavdar_ » 11 Яну 2019, 15:03

Здравейте,
би ли могъл някой да ми разтълкува разпоредбата на чл.63, ал.5 от Закона за мерките срещу изпирането на пари?? Защото като я чета излиза, че ООД в което има съдружници с до 25% дялово участие е задължено да подаде Заявление обр.В7 по партидата на дружеството, т.е. ако има двама съдружника с по 50% участие, или напр. 4 с по 25%, то дружеството не е задължено да подава новото Заявление В7, но ако напр. има общо 3 съдружника - 2 с по 40% участие и един с 20% участие, то дружеството е задължено да подаде Заявление В7 ??????
chavdar_
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Яну 2019, 14:52

Re: Новото заявление обр.В7 към ЗТРРЮЛНЦ

Мнениеот minaconsult » 21 Фев 2019, 10:39

Здравейте chavdar_,

От значение за въпроса ви е обстоятелството дали съдружниците са юридически или физически лица. За повече информация и консултации можете да се свържете с нас чрез формата за запитвания на следния линк:
,,Мина консулт'' ЕООД, www.minaconsult.com
minaconsult
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 21 Фев 2019, 10:30


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта


cron