Страница 1 от 1

заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2017, 15:18
от pitasht
Здравейте имам нужда от помощ ще заличавам еоод а преди време бях заличавала и просто не знам как стана.
кое трябва да избера само заличаване на търговеца или на всяко нещо -предмет управител да чекна заличаване, защото по 2ия начин ми дава всичко в червено.
Но и така ми дава червено относно управлението избирам друг начин и пиша ликвидатора и имената но пак е червено.
мерси за помощта.

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2017, 15:55
от pitasht
В графата начин на представляване попълвам друг начин и изписвам ликвидатора и имената но ми дава грешка и не ми позволява да пусна документите.

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 08 Сеп 2017, 10:34
от pitasht
Жалко чи некой не е писал и споделил нищо, аз ще споделя опита си след 2 отказа и едно безуспешно обжалване най-сетне ми дойде прозрението че ТР имат софтуерен проблем, като ми писах изрично за това, но и междувременно пуснах документите на място с трета държавна такса.
Получих извинения от тях по телефона за проблема, но на практика имам внесени 3 такси- 2 по електронен път и една на място, както и една за обжалване на решението в ОС , които буквално съм изхвърлила в кошчето за боклук както и нервите от толкова пъти подаване на 1 и също нещо и невъзможността да залича дружеството почти 2 месеца. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 19 Ное 2017, 15:56
от vaskovasko
Pitasht, много благодаря за информацията. Вчера ми отиде целия ден с това да се мъча да заличавам, то най-трудното изкарах всички проверки и ревизии, написах цялата бумащина и накрая с готови документи да не можеш да заличиш, за да се приключи въпроса. Псувни изядоха всички майки, лели, чичовци и цялата рода до 10-то коляно на програмистите на ТР. Ще си доплатя таксата и утре на място. А пък през седмицата имам работа в София до МП и там ще го ядат големия.

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2017, 10:33
от pitasht
Жалко на мен ми казаха че всичко било оправено
Да варианта е на място генерира им грешка и нищо не можете да напарвите :(

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 29 Яну 2019, 18:17
от v_ivanova
Здравейте! Аз имам въпрос и съжалявам ако се повтрарям, но не намерих точно това, което ме интересува. Подадох покана към кредиторите и минаха 6 месеца. Като започнах да готвя документите за заличаването на фирмата се оказа, че е трябвало поканата да бъде публикувана и в Държавен вестник. Въпросът ми е сега трябва да подам нова покана, в която да пише, че е за 6 месеца от публикуването в ТР и ДВ или просто да публикувам старата покана в дуржаван вестник и след още 6 месеца да започна заличаването?

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 31 Яну 2019, 10:56
от veda_iv
В мой случай още при подаване на заявление В6 отказаха вписване и ми поискаха доказателства за публикуване в ежедневник /така е по Устав/. Според мен щом един път са вписали поканата и е изтекъл срока може да си продължите процедурата.

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2019, 20:18
от oktava_
Здравейте,

включвам се в темата, понеже имам подвъпроси:

Поканата до кредиторите е публикувана на 02.08.2018г., значи изтича на 02.04.19г. Обаче е обявен срок за ликвидацията 19.07.2019г.

Ще приеме ли ТР заличаване на 02.04.19г. или трябва да се чака до м. юли?
Ако трябва да се чака до юли, удостоверението от НОИ за предадените ведомости за заплати има ли срок (издадено е на 10 октомври 2018г)?

Много благодаря на отзовалите се!

Re: заличаване на ЕООД ТР

МнениеПубликувано на: 12 Мар 2019, 23:43
от veda_iv
Смятам,че трябва да се изчака 19.07.19г.Шестмесечния срок и минимума по закон.
По аналогия само предполагам....заличавах ЕТ преди време, но от издаването на удостоверението от НОИ бяха минали три месеца. Имах отказ и ми го преиздадоха с нова дата.