начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

Учебен център за квалификация

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Учебен център за квалификация

Мнениеот radichani » 14 Юни 2017, 15:13

Здравейте, едно момиче наскоро изкара курс за фризьор, като накрая получи удостоверение за професионално обучение.Проблемът е, че това удостоверение не отговаря на държавния стандарт по МОН, тъй като учебният център няма лицензия от Националната агенция за професионално образование и обучение и не може да издаде такъв.Въпросът ми е има ли право учебен център да развива такава дейност и да издава частни удостоверения без да има лиценз и може ли да се иска унищожаване на договора поради измама?
radichani
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 04 Май 2016, 02:43

Re: Учебен център за квалификация

Мнениеот vladidster » 14 Юни 2017, 22:01

Имате лично съобщение.
vladidster
Младши потребител
 
Мнения: 10
Регистриран на: 24 Апр 2017, 19:20


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron