начало

Убиецът Джок Полфрийман излиза предсрочно от затвора Убиецът Джок Полфрийман излиза предсрочно от затвора

Производство ръчно изработени неща.

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Производство ръчно изработени неща.

Мнениеот asajki » 06 Апр 2017, 19:12

Здравейте, казуса ми е следния:

Смятам да произвеждам и да пласирам продукция чрез дистрибутори а не в личен обект продукция която включва дърво и плексиглас (акрил) и метални болтове. Обработката от готовата суровина която купувам е минимална. Имам регистрирано ЕООД нерегистрирано по ЗДДС функциониращо с други дейности. Въпросите са ми следните.

1. Като цяло дейноста ми ще бъде сглабяне на 3 суровини от 3 различни търговеца и за да озаконя продукцията ми трябва производител в лицето на мен. И въпросът ми е има ли други алтернативи за производител или някакъв начин да бъде легитимен продукт ?

2. Дали е възможно с граждански договор физическо лице да се води че обработва дървеният материал (това е с цел да избегна регистрацията на цех или работилница). Обработката е заобляне на 2 ъгъла и лакиране на дървото.

Заплатих си на няколко ваши колеги от "Търговско право" за ориентировъчни казуси и нищо конкретно като изказване и насочване.
Всякакви ваши предложения за реализация на проекта ще бъдат в полза. Който мисли че е достатъчно компетентен нека ми напише лично съобщение.

Благодаря на всички за вниманието.
asajki
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Ное 2014, 22:03

Re: Производство ръчно изработени неща.

Мнениеот asajki » 12 Апр 2017, 23:11

orhideq21 не мога да ти пиша лично съобщение, дай телефон за връзка.
asajki
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Ное 2014, 22:03


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron