начало

Данаил Кирилов да поиска помощ от Брюксел, за да заработи медиацията истински у нас Данаил Кирилов да поиска помощ от Брюксел, за да заработи медиацията истински у нас

Производство ръчно изработени неща.

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Производство ръчно изработени неща.

Мнениеот asajki » 06 Апр 2017, 19:12

Здравейте, казуса ми е следния:

Смятам да произвеждам и да пласирам продукция чрез дистрибутори а не в личен обект продукция която включва дърво и плексиглас (акрил) и метални болтове. Обработката от готовата суровина която купувам е минимална. Имам регистрирано ЕООД нерегистрирано по ЗДДС функциониращо с други дейности. Въпросите са ми следните.

1. Като цяло дейноста ми ще бъде сглабяне на 3 суровини от 3 различни търговеца и за да озаконя продукцията ми трябва производител в лицето на мен. И въпросът ми е има ли други алтернативи за производител или някакъв начин да бъде легитимен продукт ?

2. Дали е възможно с граждански договор физическо лице да се води че обработва дървеният материал (това е с цел да избегна регистрацията на цех или работилница). Обработката е заобляне на 2 ъгъла и лакиране на дървото.

Заплатих си на няколко ваши колеги от "Търговско право" за ориентировъчни казуси и нищо конкретно като изказване и насочване.
Всякакви ваши предложения за реализация на проекта ще бъдат в полза. Който мисли че е достатъчно компетентен нека ми напише лично съобщение.

Благодаря на всички за вниманието.
asajki
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Ное 2014, 22:03

Re: Производство ръчно изработени неща.

Мнениеот asajki » 12 Апр 2017, 23:11

orhideq21 не мога да ти пиша лично съобщение, дай телефон за връзка.
asajki
Нов потребител
 
Мнения: 7
Регистриран на: 06 Ное 2014, 22:03


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron