начало

Изборът за шеф на ВС-Сливен се отложи – двама съдии не могат да проведат общо събрание Изборът за шеф на ВС-Сливен се отложи – двама съдии не могат да проведат общо събрание

нови разпоретби за плащане на данък на кола

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


нови разпоретби за плащане на данък на кола

Мнениеот valis » 07 Сеп 2016, 21:42

здравейте на всички във форума
имам следния проблем и моля за професионално мнение
притежавам два автомобила на един от тях не съм му плащал данъка от две години но на другия го плащам редовно.Отидох в община Младост и поисках да си платя данъка на този за който плащам редовно тъй като ми предстоеше минаване на преглед.На касата касиерката ми заяви ,че ако не си платя данъка и на другата кола няма право да ми вземе парите за данък само на тази .Било нова разпоредба .Не платиш ли за всички коли които ти се водят няма плащане за един от автомобилите :?: :?: :?: :o :o .Моля дайте ми отговор възможно ли е това и правомерно ли е или своеволие от страна на шефката на финансов отдел на община младост.
Предварително благодаря за отговорите ви .
valis
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Сеп 2016, 21:11

Re: нови разпоретби за плащане на данък на кола

Мнениеот thebeast » 08 Сеп 2016, 20:38

ДОПК чл. 169..........
(3а) (Нова - ДВ, бр. 94 от 2015 г., в сила от 01.01.2016 г.) До заявяването им за принудително събиране задълженията за съответния вид, установявани от общините, се погасяват по реда на възникването им, а когато се отнасят за една и съща година, лицето има право да заяви кое от тях погасява.

"шефката" в район Младост си върши работата...
thebeast
Потребител
 
Мнения: 457
Регистриран на: 09 Авг 2007, 11:56
Местоположение: Пловдив


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron