начало

ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни

Отказ за вписване промени в устав

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Отказ за вписване промени в устав

Мнениеот pakita1977 » 27 Май 2016, 09:56

Здравейте!
Моля за мнения каво се прави при такъв отказ- случаят е следния:
Подали сме заявление от сдружение с нестопанска цел с искане да бъдат вписани промени относно регистрирани обстоятелства: промени в устава, промени в УС, промени в представителството на сдружението.
Отказът е защото в решението на УС за свикване на общо събрание, както и в поканата за ОС няма точка от дневния ред за промяна на устава/ което е станало при допусната грешка при набирането на документите- но факт е че я няма точката/.
В устава променихме броя на членовете на УС от 8 на 5 с декларации за напускане/приемане, свидетелства за съдимост и т.н.И сега при отказ да се впише освобождаването на членовете на стария УС и избора на нов състав, кажете какво да правим- изглежда ново ОС ИЛИ?
pakita1977
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 25 Май 2016, 16:34

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron