начало

Удължават с 6 месеца срока на документите за самоличност, изтичащи до 31 януари 2021 г. Удължават с 6 месеца срока на документите за самоличност, изтичащи до 31 януари 2021 г.

Отказ за вписване промени в устав

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Отказ за вписване промени в устав

Мнениеот pakita1977 » 27 Май 2016, 09:56

Здравейте!
Моля за мнения каво се прави при такъв отказ- случаят е следния:
Подали сме заявление от сдружение с нестопанска цел с искане да бъдат вписани промени относно регистрирани обстоятелства: промени в устава, промени в УС, промени в представителството на сдружението.
Отказът е защото в решението на УС за свикване на общо събрание, както и в поканата за ОС няма точка от дневния ред за промяна на устава/ което е станало при допусната грешка при набирането на документите- но факт е че я няма точката/.
В устава променихме броя на членовете на УС от 8 на 5 с декларации за напускане/приемане, свидетелства за съдимост и т.н.И сега при отказ да се впише освобождаването на членовете на стария УС и избора на нов състав, кажете какво да правим- изглежда ново ОС ИЛИ?
pakita1977
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 25 Май 2016, 16:34

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron