начало

Прокурорската колегия отложи дисциплинарките и увеличи щата за готвач, камериер и шофьор в „Боровец“ Прокурорската колегия отложи дисциплинарките и увеличи щата за готвач, камериер и шофьор в „Боровец“

поръчителство отговорност увеличаване на заема и на срока

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


поръчителство отговорност увеличаване на заема и на срока

Мнениеот pitasht » 21 Юли 2015, 14:46

ЗДравейте цитирам точно без промени една клауза в договор с банка.
Поръчителят отговаря пред кредитора при условията на предходния текст и при увеличаване размера на предоставения кредитпо договор за потребителски кредит ...... от 2008г и приудължаване на срока, когато това произтича от допълнително писмено споразумение между кредитораи длъжника изразено в анекс към договора.


И още едно:

Вземането на банката по договрза кредит ... от 2008год включващо редовна главница просрочена главница лихва върху редовна главница наказателна лихва върху просрочена главница да бъде трансформирано в редовна главница- това е в анекса.


Ще се радвам на коментари. :?:
pitasht
Активен потребител
 
Мнения: 1283
Регистриран на: 19 Май 2006, 09:18

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron