начало

Прокурор от ВКП е обвинен в хулиганство, ударил охранител на болница Прокурор от ВКП е обвинен в хулиганство, ударил охранител на болница

Вливане (особености)

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Вливане (особености)

Мнениеот machinespirit » 04 Юни 2015, 17:21

Здравейте,

Опитвам се да направя малко по-обстойно проучване относно процедурата по вливане.
Целта ми е да получа подробна информация относно начина, по койот се случва този вид преобразуване. Чрез договор, с който дружествените дялове на "вливащото" се дружество се изкупуват от "поглъщащото", ако така мога да ги нарека, а след това с последващ договор за вливане ? Или чрез унифицирана сделка, която включва и двете действия.
Каква документация е необходима вписването на тези обстоятелства, как хронологично, биха могли да се подредят действията по вливане, има ли няаква по-специфична нормативна уредба, различна от посочените правила в ТЗ?
Всяка информация от човек, който има опит или наблюдения по тези въпроси ще ми бъде много полезна.

Предварително благодаря за отделеното внимание и време.
machinespirit
Младши потребител
 
Мнения: 29
Регистриран на: 07 Май 2015, 10:18

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron