начало

МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади МВР разтури палатковите лагери, протестиращите издигнаха барикади

служебен ликвидатор

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


служебен ликвидатор

Мнениеот nistozestvo » 20 Яну 2015, 12:07

Здравейте,
имам следното питане.
Назначена съм като ликивдатор от АгВп на едно търг. дружество-ООД. Обявено е в ликвидация тъй като съдружници с наад 50 % от капитала са чужденци и не могат да бъдат открити.
Вече приключвам ликвидацията, та въпроса ми е кой ще бъде ръководния орган по чл.270, ал.2 от ТЗ, който ще приеме ликвидационния баланс, доклада ми ГФО и т.н., след като няма кого да свикам на общо събрание, има само 1 съдружник налице, който е с под 50% то капитала. А без да е изпълнено условието по чл.270, ал.2 от ТЗ, няма вписване в ТР.
Ако някой може да даде съвет, ще бъда много благодарна. :D
nistozestvo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Яну 2015, 11:58

Re: служебен ликвидатор

Мнениеот nistozestvo » 21 Яну 2015, 15:46

Мда, май никой няма идея какво да се прави..............
nistozestvo
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Яну 2015, 11:58


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron