начало

Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие

търся колега от София за дело с неголям правен интерес

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


търся колега от София за дело с неголям правен интерес

Мнениеот pitasht » 09 Яну 2015, 16:31

Имам следният случай: фирма А чрез друга фирма Б поръчва на трета фирма С определени изделия и заплаща да кажем 3000лв за изработката им. фирма С не ги прави според указанията имат недостатъци дава й се срок да ги отстрани, фирмата обещава че ще поправи нещата но при пристигане на изделието се оказва че нещата са само малко позамазани и нищо не е направено по отстраняване на проблема няма да навлизам в подробности. Т.к. това изделие е част от едно цяло изделие което тр да стане до 30 януари тази година а няма явно никаква възможност фирма А да си намери др изпълнител решава да запази изделието и да си го отремонтира но за ремонта заплаща 5000лв.
И коя фирма според вас тр . да заведе делото А или Б? против С?
Т.к. на мен определено ми идва доста трудно да пътувам до София се чудех дали няма колега който би се навил да води това дело т.к. и интересът не е голям. Фирма С е с адрес в гр. София. Досега не съм свършила почти нищо и затова смятам, че е подходящо преди да се заема да потърся колега, защото ако напиша ИМ вече ще стане по-сложно т.к. всеки си води процеса сам най-добре.
pitasht
Активен потребител
 
Мнения: 1286
Регистриран на: 19 Май 2006, 09:18

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron