начало

МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва МВР разтури палатковите лагери и обяви: Няма да позволим повече това да се случва

ТАКСА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ТАКСА ТОПЛОСНАБДЯВАНЕ

Мнениеот drill » 21 Дек 2014, 16:03

Здравейте!
Въпросът ми е свързан с такси, които "Топлоснабдяване" започват да начисляват. Днес ми отчитаха топломера и водомера на горещата вода. Момчето от въпросната фирма ми каза, че вече ще трябва да плащам по 1.20 лв на уред за отчитане. Месечната такса щяла да бъде 2.40 (тъй като имам само два уреда). А ако желая да платя за целия зимен период, ще ми струва 14.40 лв. Много се озадачих, каква е тази нова такса. Може ли някой да ми обясни, на какъв принцип се начислява и дали изобщо е законно да се събира тази такса?
Благодаря Ви много.
drill
Младши потребител
 
Мнения: 47
Регистриран на: 05 Окт 2008, 22:27

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron