начало

Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие Маринела Арабаджиева е опитала да се самоубие

Образец пример за обосновка по чл. 70, ал. 1 от ЗОП

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Образец пример за обосновка по чл. 70, ал. 1 от ЗОП

Мнениеот nospoon » 27 Ное 2014, 12:22

Здравейте,
фирмата Ни участва в обществена поръчка за медицински изделия. Достигнахме финалният етап на отваряне на офертите, но получихме писмо в което е посочено, че цените са ни по-ниски с над 20 % от цените на останалите участници, които са около 15 фирми. Причината за това е отношенията Ни с фирмата производител, тъй като сме лоялни клиенти от дълги години получаваме сериозни отстъпки. Искам да подчертая, че не съм учил право и не съм наясно какво точно трябва да се направи в тази ситуация. Случайно видях, че съществува чл. 30 който гласи, че предоставянето на цени е търговска тайна и това не е задължително в процедурата. Бих искал да помоля за съдействие - насока, образец от Ваша страна за изготвянето на тази обосновка по чл. 70, ал. 1 от ЗОП. Разрових се за образец или нещо сходно, което би ми помогнало в изготвянето, но не открих.
Благодаря предварително!
nospoon
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 27 Ное 2014, 12:06

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron