начало

ВСС се събира заради проблеми в работата на съдилищата в извънредно положение ВСС се събира заради проблеми в работата на съдилищата в извънредно положение

Kompyutyrna zala

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: Kompyutyrna zala

Мнениеот селянин » 30 Ное 2003, 02:22

То и селяните сме същите хора, според напредналия свят. Не ще да си много интелигентен щом изпозваш такива изрази, ако че се правиш на интелигентен и говориш сложно.
селянин
 

Re: Kompyutyrna zala

Мнениеот Aa » 06 Дек 2003, 18:31

Г-жо Миланова, адвокатите са хора, които също като Вас си плащат хляба в магазина. Защо когато търсите съвет искате да е безплатен, но сигурен? Защото съветът е нещо нематериално ли? Или защото лесно се дава? Не търсите ли отговорност за некачествен хляб в магазина? Няма ли да потърсите отговорност на адвокат, който Ви посъветва неправилно?
Aa
 

Re: Kompyutyrna zala

Мнениеот Aa » 08 Дек 2003, 16:04

Аз съм адвокат, а съпругът ми е инжинер, занимаващ се с компютърна техника. Проблемът Ви не е толкова юридически. Юристът може да Ви посъветва как да регистрирате своето ЕТ, така че да не Ви бъдат усложнявани действия по издаване на необходимите Ви лицензи / за залата/ или заплащането на патент ако дейността Ви като приходи не надвишава законовите изисквания.
За Вас проблемите ще са много- дали е най- изгодно да работите на патент или ще работите по ДДС, дали залата, която ползувате отговаря на изискванията по ЗУТ / за това се обърнете към техническата служба/.
Всъщност има разлика м-у зала за компютърни игри и интернет- зала. Ще има разлика оп отношение плащанията за софтуер, игри и пр.
Накратко мога да Ви посъветвам, че зада имате печалба трябва да разчитате на най-малко 9 компютъра с пълна заетост от 8, 30 часа дневно. / Това Ви го споделям от опита на съпруга ми с негови клиенти, собственици на клубове за компютърни игри/.
Още някои неща от практиката мога да споделя- пишете ако искате.
Aa
 

Re: Kompyutyrna zala

Мнениеот dani » 12 Дек 2003, 12:33

20 LEVA ZA KAKVO ??? NE ZNAETE NISHTO !!! ADVOCATITE V BULGARIA SA TUPI
dani
Младши потребител
 
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2005, 17:25

Предишна

Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron