начало

ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни

Увеличаване капитала на ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Увеличаване капитала на ООД

Мнениеот Диана » 24 Сеп 2001, 11:41

Какви са необходимите документи за регистриране увеличаване на капитала на ООД чрез включване на нов съдружник? И по-специално, каква е нужната форма? Нуждае ли се някой от тях от нотариална форма?
Диана
 

RE: Увеличаване капитала на ООД

Мнениеот Фредо » 28 Сеп 2001, 10:43

Ама с такива въпроси колегите ще останат без хляб :) За формата - ако новият съдружник се приема чрез прехвърляне на дялове от стари съдружници е необходимо писмен договор с нотариална заверка на подписите. Ако се приема като изцяло нов съдружник, който записва дялове - няма изискване за нотариална или нотариално заверена форма.
Фредо
 


Назад към Търговско право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron