Страница 1 от 1

Претенция за наем като бизнес разход за онлайн бизнес, който

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2019, 18:52
от tonnystark
Притежавам онлайн бизнес, който работи от спалня в моя апартамент под наем.

Моят счетоводител ме информира, че от 2019 г. вече нямате право да претендирате за наем като разход, освен ако наемът не е в рамките на компанията. Наемът ми под наем в момента е на мое име, а не на моята компания. Тя обясни, че компания, която работи под наем под мое име, по същество отдава под наем пространството от мен (не от наемодателя) и ми плаща наем. По този начин, ако искам да наема наема като бизнес разход, ще трябва да отчитам доларовата равностойност на разходите като доход от наем в личното си връщане за субарендата.

Точна ли е? Някакъв друг начин за законно приспадане на част от наема ми като разход за моята компания?

Re: Претенция за наем като бизнес разход за онлайн бизнес, к

МнениеПубликувано на: 23 Авг 2019, 21:12
от tonnystark
tonnystark написа:Притежавам онлайн бизнес, който работи от спалня в моя апартамент под наем.

Моят счетоводител ме информира, че от 2019 г. вече нямате право да претендирате за наем като разход, освен ако наемът не е в рамките на компанията. Наемът ми под наем в момента е на мое име, а не на моята reverse phone lookupnba reddit
компания. Тя обясни, че компания, която работи под наем под мое име, по същество отдава под наем пространството от мен (не от наемодателя) и ми плаща наем. По този начин, ако искам да наема наема като бизнес разход, ще трябва да отчитам доларовата равностойност на разходите като доход от наем в личното си връщане за субарендата.

Точна ли е? Някакъв друг начин за законно приспадане на част от наема ми като разход за моята компания?