начало

Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС

Сгрешено у-ние дан.оценка?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сгрешено у-ние дан.оценка?

Мнениеот empower » 29 Дек 2017, 01:47

Здравейте,

съпрузи са собственици на имот с по 1/2 от имота,при издаване на данъчна оценка от местни данъци и такси е издадено удостоверение за дан. оценка в два екземпляра само с имената на единият съпруг,а номерът на холограмата е различен във всеки от двата екземпляра?Сгрешено ли е това удостоверение?Не трябва ли в единият екземпляр да фигурира и името на другият съпруг и дан.оценка на неговата част?
empower
Младши потребител
 
Мнения: 18
Регистриран на: 01 Апр 2016, 04:40

Re: Сгрешено у-ние дан.оценка?

Мнениеот thebeast » 13 Май 2018, 18:14

Не е сгрешено. Вписано е отгоре името на собственика поискал издаването на удостоверението, а долу трябва да са посочени всички съсобственици и удостоверяване дали имат неплатени задължения или не.
thebeast
Потребител
 
Мнения: 450
Регистриран на: 09 Авг 2007, 11:56
Местоположение: Пловдив


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron