начало

Магистрати и служители са поискали и от ваксините „Спутник“ и „Джонсън и Джонсън“ Магистрати и служители са поискали и от ваксините „Спутник“ и „Джонсън и Джонсън“

Сгрешено у-ние дан.оценка?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сгрешено у-ние дан.оценка?

Мнениеот empower » 29 Дек 2017, 01:47

Здравейте,

съпрузи са собственици на имот с по 1/2 от имота,при издаване на данъчна оценка от местни данъци и такси е издадено удостоверение за дан. оценка в два екземпляра само с имената на единият съпруг,а номерът на холограмата е различен във всеки от двата екземпляра?Сгрешено ли е това удостоверение?Не трябва ли в единият екземпляр да фигурира и името на другият съпруг и дан.оценка на неговата част?
empower
Младши потребител
 
Мнения: 27
Регистриран на: 01 Апр 2016, 04:40

Re: Сгрешено у-ние дан.оценка?

Мнениеот thebeast » 13 Май 2018, 18:14

Не е сгрешено. Вписано е отгоре името на собственика поискал издаването на удостоверението, а долу трябва да са посочени всички съсобственици и удостоверяване дали имат неплатени задължения или не.
thebeast
Потребител
 
Мнения: 462
Регистриран на: 09 Авг 2007, 11:56
Местоположение: Пловдив


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron