начало

Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС

Данъци

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Данъци

Мнениеот philanthropist__ » 13 Дек 2017, 14:39

Съсобствен имот на двама съпрузи.При издаване на данъчна оценка и заплащане на данъците за имота,служителят от МДТ на гише казва,че единият съсобственик има задължения и за друг негов имот,в друг район на София и без заплащане на тези задължения не може да бъде издадена данъчната оценка за първия?Имат ли право да искат заплащане веднага и на данъците за другият имот,не е ли право на собственика да избира в какви периоди и кога да погасява задълженията си относно втория имот?
philanthropist__
Младши потребител
 
Мнения: 16
Регистриран на: 02 Юни 2017, 03:21

Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron