начало

16 организации препоръчаха на министъра на правосъдието да обяви конкурс за ДСИ 16 организации препоръчаха на министъра на правосъдието да обяви конкурс за ДСИ

Декл. пред НАП за дохот от избори?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Декл. пред НАП за дохот от избори?

Мнениеот aliena82 » 07 Апр 2015, 17:25

Въпросът е следният: Подадох декларация за връщане на данък при работа под мин. заплата, обадиха ми се да ми кажат, че имам доход от избори(в комисия), който честно казано бях забравила и сега трябва да подам нова декларация, да го впиша и вече не отговарям на изискванията за връщането на данък. Мога ли да ги оспоря по някаъв начин? Този "голям" доход не се и облага данъчно. Ако някой може да помогне ще съм благодарна.
aliena82
Младши потребител
 
Мнения: 21
Регистриран на: 12 Окт 2010, 14:39

Re: Декл. пред НАП за дохот от избори?

Мнениеот aliena82 » 09 Апр 2015, 09:01

Само да споделя, преписах си декларацията дословно, накараха ме да подам и общата декларация, в която пак абсолютно никъде не се записаха тези прословути пари. Разбрах къде е разминаването, но на общ език - се попълни и една друга колонка в която като ги изкараш данъците и се получавало "0" и те от там не ми се полага връщане. Момичето ми обясни, че дори и да си бил в болничен ти дават отказ.
aliena82
Младши потребител
 
Мнения: 21
Регистриран на: 12 Окт 2010, 14:39


Назад към Данъчно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron