начало

Борисов за снимките в спалнята: Една прекрасна госпожа нащрака всичките тези работи Борисов за снимките в спалнята: Една прекрасна госпожа нащрака всичките тези работи

ЧСИ

Виртуални съдебни процеси.

Посетителите на форума следва предварително да заявят качеството, в което се включват в процеса и да следват правилата в реалния процес.

Нека правото бъде с вас :)


ЧСИ

Мнениеот dimovaa » 24 Апр 2018, 20:02

Здравейте, пиша ви във връзка с ЧСИ
Имам задължение към тях в размер на 3000лв което не е ползвано за лични цели.
Възможно ли е да ме съдят за измама?
Също което аз съм безработна и се бяхме разбрали да внасям по 50лв на задължение те са две докато не започна работа.
Днес те ми звънят и ми казват не внеса ли по 150лв на задължение, ще ме осъдят за измама, за поведението ми спрямо тях и не знам си още какво
звъня на въпросната госпожа Петкова тя ми казва ако още един път се обадя че ще ми внесе документите в съда още на сутринта. Това поведение спрямо тях коректно ли е? Предишният ден разговарях с нейна колежка и и обясних, че в момента не мога да внеса сума от 300лв. и тя ми каза важно е да внасяш да не прекъсваш
Какво следва, ако не внеса въпросната сума, техните разговори записват ли се по телефона и могат ли да бъдат осъдени за това поведение?
dimovaa
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 24 Апр 2018, 19:54

Re: ЧСИ

Мнениеот vaskovasko » 04 Май 2018, 09:28

Това с осъждането за измама са си пълни глупости и най-вероятно не става въпрос за ЧСИ, а за определен тип бирници-мутри. Такива разбират само от полиция, жалби и бой!
vaskovasko
Потребител
 
Мнения: 155
Регистриран на: 24 Мар 2010, 00:37

Re: ЧСИ

Мнениеот kdkrastev1234 » 04 Май 2018, 21:00

Събирачите действат така - ако им платиш 1 лв. искат 2 лв. Ако платиш 2 лв. искат 4 лв. и така до безкрай. При тях защитата е - не плащаш нищо, не им звъниш никога, и като ти звънят не се обясняваш а им затваряш веднага. Само тогава ще те оставят.
Защото те разчитат само на измами и заплахи. Ако се вържеш им платиш нещо, то остава за тях, а не за дълга. И тогава стават още по-активни. Ако можеха да ти вземат нещо по законен начин досега да са го направили.
А ако бяхте ползвали адвокат вероятно вече щяхте да сте забравили за дълга,
kdkrastev1234
Потребител
 
Мнения: 616
Регистриран на: 27 Фев 2014, 08:22


Назад към Виртуално деловодство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron