начало

ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията

Договор с НОИ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Договор с НОИ

Мнениеот noughty » 16 Май 2003, 10:28

Колеги, как мислите, какъв е начинът да сключиш договор, примерно за изработка, с НОИ ако си търговско дружество? Трябва ли да се мине през процедура за възлагане на обществена поръчка или не? Предварително благодаря за мненията!
noughty
 

Re: Договор с НОИ

Мнениеот sara » 16 Май 2003, 12:01

Задължително, тъй като НОИ е държавно учреждение (и разбира се, ако открие такава процедура с решение). Има обаче минимален праг - ако сделката е на стойност под 10 000 лв. , може да се сключи договор без конкурс.
sara
Младши потребител
 
Мнения: 42
Регистриран на: 03 Сеп 2003, 14:48

Re: Договор с НОИ

Мнениеот noughty » 16 Май 2003, 17:04

Много Ви благодаря!
noughty
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron