начало

Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата

Трудова книжка

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Трудова книжка

Мнениеот Desso » 22 Сеп 2004, 12:14

Напуснах работа преди няколко дни и след като ми върнаха трудовата книжка. В нея бяха написани правилно датите на започване и свършване на работа, но бе написано че стажът ми е 1 месец а всъщност би трябвало да е два.
На книжката ми нямаше правоъгълен печат а само кръгъл. Трябва ли да има и правоъгълен? Предполагам че рябва да се разходя до града в който работих за да ми поправят грешката и да ми сложат правоъгълен печат ?
Desso
 

Re: Трудова книжка

Мнениеот гала » 22 Сеп 2004, 12:38

Е то вярно е 4е се отбелязват началото и края на работния процес , но това се пище и в графите и на редовете на правоъгалния печат . Трябва да се върнеш там и да искаш да ти сложат. мОЯТА ПРЕПОРЪКА Е ДА ГО ПОМОЛИШ ДА ТИ напишат и коя категория труд си .
гала
 

Re: Трудова книжка

Мнениеот mmmm » 22 Сеп 2004, 13:09

НЕ В ПЕЧАТА Е ПРОБЛЕМА,А В ТОВА , ЧЕ НЕПРАВИЛНО Е ОТБЕЛЯЗАНО ПРОСЛУЖЕНОТО ВРЕМЕ,ГРЕШКАТА СПОРЕД МЕН Е ТЕХНИЧЕСКА
mmmm
 

Re: Трудова книжка

Мнениеот донна2 » 22 Сеп 2004, 14:21

като се стигне до пенсиониране поне за сега от НОИ следят дали всичко в книжката е наред в смисъл правоъгълен печат ,кръгъл печат ,подписи и т.н. , ако липсват следва да ти издадат УП 3 ,по тая причина най-добре е каквото може да се оправи още сега
донна2
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта


cron