начало

ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни

ОТРАЗЯВАНЕ НА ТРУДОВ СТАЖ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ОТРАЗЯВАНЕ НА ТРУДОВ СТАЖ

Мнениеот veselalaw80 » 13 Яну 2020, 16:41

Здравейте! Интересува ме следното: Съществува необходимост от издаване на нова трудова книжка поради фактът че е изгубена. Съответно трябва да се издадат и нужните удостоверения от старите работодатели и въз основа на тях да се попълни стажа в новата книжка. Проблемът е че единият от работодателите /ЕООД/ е спрял да осъществява дейност още през 2013 г., но не е заличен търговец и не му е прекратена регистрацията. Не са предадени и никакви ведомости в НОИ. Осигуровки са внасяни редовно на работника и това се вижда в НОИ от ПИК кода. Понастоящем обаче управителят на фирмата е в Чужбина и е в невъзможност да издаде нужното удостоверение. Моля за съвети, къде се съдържат в ел. вариант тези години трудов стаж. В коя институция бих могла да получа информация, за да си докажа стажа. Много благодаря предварително.
p.s Аз съм колега - юрист, но работя в нотариална кантора и не ми е ясно как да процедирам.
veselalaw80
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Яну 2020, 16:28

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron