начало

ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни ВКС решава може ли да бъдат атакувани безсрочно договорите, сключени от незапретени психичноболни

Доказване на категория труд пред Нои

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Доказване на категория труд пред Нои

Мнениеот maeshki » 08 Яну 2020, 18:08

Здравейте, уважаеми колеги.
Бих искал да задам един въпрос който ме касае лично поради навършване на пенсионна възраст и изчисляване на трудовия ми стаж се стигна до там че трябва да докажа че след като съм работил от 1982 г ,до1992 г. в ПМУ-Враца клон на ДСО Монтажи- София и предоставям трудова книжка със заверен трудов стаж за периода,но не е посочено категория труд която със сигурност знам че втора.
Та въпроса ми е след като въпросното предприятие вече не съществува във Враца към кого да се обърна за издаване на УП което да доказва твърдението ми.
Благодаря Ви предварително за обърнато внимание, и отговор
maeshki
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Яну 2020, 17:41

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron