начало

Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук

ЗАПОВЕД - отказ от подписване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ЗАПОВЕД - отказ от подписване

Мнениеот vili_zl » 04 Сеп 2019, 16:17

Има ли санкции при отказ от подписване на заповед? До колко пъти директор на държавно учреждение може да издава заповеди за извършване на дейности с разнообразен характер без допълнително заплащане на едно и и също лице? Нужно ли е всеки път работника да се съгласява и да извършва тези дейности? Какви последици може да има при отказ от изпълнението на заповед и как най-безболезнено може да се откаже изпълнението й?
vili_zl
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 27 Ное 2007, 19:20

Re: ЗАПОВЕД - отказ от подписване

Мнениеот katerinakuch » 25 Дек 2019, 21:15

1.Има ли санкции при отказ от подписване на заповед? - не, никой не може да Ви принуди да подписвате насила, каквото и да било.
2. До колко пъти директор на държавно учреждение може да издава заповеди за извършване на дейности с разнообразен характер без допълнително заплащане на едно и и също лице? - без заплащане не може да се работи и да се извършват дейности.
3.Нужно ли е всеки път работника да се съгласява и да извършва тези дейности? - да не се съгласява да извърша тези дейности.
4.Какви последици може да има при отказ от изпълнението на заповед - никакви
5. как най-безболезнено може да се откаже изпълнението й? - просто да се откаже изпълнението и.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1100
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron