начало

Над 250 магистрати и адвокати се събират в София, за да обсъждат Хартата на основните права на ЕС Над 250 магистрати и адвокати се събират в София, за да обсъждат Хартата на основните права на ЕС

ЗАПОВЕД - отказ от подписване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ЗАПОВЕД - отказ от подписване

Мнениеот vili_zl » 04 Сеп 2019, 16:17

Има ли санкции при отказ от подписване на заповед? До колко пъти директор на държавно учреждение може да издава заповеди за извършване на дейности с разнообразен характер без допълнително заплащане на едно и и също лице? Нужно ли е всеки път работника да се съгласява и да извършва тези дейности? Какви последици може да има при отказ от изпълнението на заповед и как най-безболезнено може да се откаже изпълнението й?
vili_zl
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 27 Ное 2007, 19:20

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron