начало

И Прокурорската колегия иска да знае дали и кога ще ваксинират магистрати И Прокурорската колегия иска да знае дали и кога ще ваксинират магистрати

Незавърнал се работник след отпуск?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Незавърнал се работник след отпуск?

Мнениеот steda » 24 Авг 2019, 15:58

Моля за съвет по следния случай: Млад работник, назначен на редовен трудов договор на длъжност шлосер-монтьор през март 2019, излиза в 7 дневен платен отпуск през юни месец и не се връща на работа. По неофициални сведения е отишъл в Англия да бере ягоди. Няма пусната молба за неплатен отпуск, но ние го водим в такъв. Фирмата ни му е отпуснала 2000 лева безлихвен заем с писмен договор с условие да му се удържат от заплатата по 100 лева месечно за 20 месеца. Работникът остава да дължи 16 вноски.

Много моля за съвет в тази ситуация.
steda
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Авг 2019, 15:39

Re: Незавърнал се работник след отпуск?

Мнениеот svegrigorov » 24 Авг 2019, 21:15

Можете да си търсите парите от заема не само от трудови възнаграждения, особено като той не получава вече такива.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 193
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron