начало

Гешев обособи три нови направления във ВКП за новите приоритети Гешев обособи три нови направления във ВКП за новите приоритети

Незавърнал се работник след отпуск?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Незавърнал се работник след отпуск?

Мнениеот steda » 24 Авг 2019, 15:58

Моля за съвет по следния случай: Млад работник, назначен на редовен трудов договор на длъжност шлосер-монтьор през март 2019, излиза в 7 дневен платен отпуск през юни месец и не се връща на работа. По неофициални сведения е отишъл в Англия да бере ягоди. Няма пусната молба за неплатен отпуск, но ние го водим в такъв. Фирмата ни му е отпуснала 2000 лева безлихвен заем с писмен договор с условие да му се удържат от заплатата по 100 лева месечно за 20 месеца. Работникът остава да дължи 16 вноски.

Много моля за съвет в тази ситуация.
steda
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Авг 2019, 15:39

Re: Незавърнал се работник след отпуск?

Мнениеот svegrigorov » 24 Авг 2019, 21:15

Можете да си търсите парите от заема не само от трудови възнаграждения, особено като той не получава вече такива.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 164
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron