начало

Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата

трудов догвор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


трудов догвор

Мнениеот Ina » 17 Юни 2002, 15:04

Имам два въпроса относно сключването на някои специфични трудови договори: 1. Може ли чл. 70 от КТ (трудов договор със срок на изпитване) да се използва самостоятелно или задължително трябва да се упомене "във връзка с чл. 67 или 68"? 2. При сключването на трудов договор на непълно работно време (4 часа) трябва ли непременно да се запише работното време (от....часа до ....часа) при положение, че е издадена заповед за работното време?
Ina
 

RE: трудов догвор

Мнениеот someone » 17 Юни 2002, 15:41

1.Чл.70 може да се използва самостоятелно. 2.Не е необходимо конкретното упоменаване на работното време-достатъчно е да се посочи за колко часа се сключва договорът
someone
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 24 Окт 2003, 12:38


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron