начало
ВСС няма правила за отстояване на независимостта на съда, но работи по такива ВСС няма правила за отстояване на независимостта на съда, но работи по такива

Сигнал срещу работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сигнал срещу работодател

Мнениеот todorhristov » 17 Окт 2017, 23:43

Здравейте !
Търся съвет, ако някой може да ми помогне и насочи. Искам да подам сигнал срещу некоректен работодател (леко казано). Случая е, че ме мотаха една година без договор, подадох им нужните документи, медицинско и т.н. още в началото, и се почнаха оправдания, счетоводителката е заета, сменяме фирмата, забравих да ти подам документите и т.н. Дори трябваше да се правя на ударен на рождения си ден, точно тогава имаше проверка от НАП. След много подканяния нищо не се случи и продължих да работя така без договор, защото нямах избор, трябваха ми парите. Накрая през Август ми съобщиха, да съм си починел един месец и после ще се върна. Но така и не ме викнаха повече, тоест трябва да е като уволнение, това е отделен въпрос, че нямаше причина, просто си правят каквото искат такива мошеници и си играя с хората в нужда. Та къде мога да подам сигнал за конкретния случай, Инспекция по труда? НАП ? Че ме държаха и лъгаха за договор, и накрая и ме освободиха от ден за ден. Моля за насока.
todorhristov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Окт 2017, 23:37

Re: Сигнал срещу работодател

Мнениеот batkracio » 18 Окт 2017, 11:32

И двете споменати, също НОИ.
batkracio
Младши потребител
 
Мнения: 31
Регистриран на: 28 Фев 2014, 14:31


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron