начало

Срокът за повишаване по вече приключен конкурс да започва да тече от решението на ВСС Срокът за повишаване по вече приключен конкурс да започва да тече от решението на ВСС

наем на персонал

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


наем на персонал

Мнениеот polar2 » 06 Окт 2017, 00:14

Здравейте,
Имам 3 дружества с множество магазини, всеки от тях. Когато продавачка от един магазин на дружество А, излезе в отпуск я замества друга продавачка от дружество Б. Пиша трудов договор за 1 ден. Това се случва доста често, затова се замислих за варианта: създавам 4-то дружество само с персонал, който отдавам под наем на магазините и всеки месец пиша фактури. Въпроса ми е има ли особеност при отдаване под наем на персонал, който работи на каса, т. е. материално отговорни лица са.
Какво е важно в този случай по договора на дружеството " наемодател" с дружеството което ще контролира полагания труд?
polar2
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 11 Дек 2008, 18:50

Re: наем на персонал

Мнениеот marineta » 21 Окт 2017, 09:37

ДА
marineta
Младши потребител
 
Мнения: 28
Регистриран на: 09 Окт 2017, 08:07


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron