начало

Правната комисия извади наяве спорните промени в закона за извънредното положение Правната комисия извади наяве спорните промени в закона за извънредното положение

Забавяне от работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Забавяне от работодател

Мнениеот veronikayan » 25 Сеп 2017, 08:10

Здравейте,
Подадох уведомление за напускане на работа. Както е по договор - с едномесечно предизвестие. Когато дойде датата да ме освободят, казаха, че ще ме извикат да подпиша заповедта, но това не се случи. Минаха две седмици, не мога да започна нова работа, не мога да ида в бюрото по труда. В уведомлението ясно бях посочила, че искам трудовата ми книжка да бъде върната веднага. Имали са един месец време да уредят всичко. Зная, че това е умишлено. Мислех да пусна жалба, но ми се струва, че не се движат достатъчно бързо, а аз искам да започна работа възможно най-скоро. Има ли някакво решение?
Благодаря за вниманието.
veronikayan
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Сеп 2017, 07:55

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron