начало

Призив: КСО да се промени заради безработните от кризата с Covid-19 Призив: КСО да се промени заради безработните от кризата с Covid-19

Трудова борса след майчинство

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Трудова борса след майчинство

Мнениеот maika2612 » 03 Май 2017, 02:43

Здравейте,
Детенцето ми е на 1.4 г и шефът ми каза, че не иска да ме върне на работа. Допускам, че ще иска да се съглася на намаляване на заплатата, което не бих подписала. Планирах да се върна преди навършване на 2 години. Знам, че съм защитена до 3 години на детето, но не ми се връща там, където не ме искат.
Има ли начин да се разделим така, че да получавам свестно обезщетение от Бюрото по труда (с 20 години стаж съм и висок осигурителен доход)? Как се смята, като не съм работила от почти две години (болнични, бременност, раждане и майчинство)? И въобще кой е най-изгодният член за мен в този смисъл?
Какъв е редът за изплащане на полагащия ми се платен отпуск?
Благодаря на всички отзовали се.
maika2612
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Май 2017, 02:36

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron