начало

Административното правораздаване в България вече е на второ място по бързина в ЕС Административното правораздаване в България вече е на второ място по бързина в ЕС

Ненормиран работен ден

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ненормиран работен ден

Мнениеот dadaaa » 03 Апр 2017, 16:41

Здравейте, въпросите ми са следните: Работя във ведомство по Закона за МВР, Закона за Държавния служител, на ненормиран работен ден, подневно отчитане на работното време, с работно време 08:30-17:30ч.
1. До колко часа може да бъде удължавано работното време в работен ден?
2. Ако съм положил извънреден труд и в двата почивни дни ( и в събота и в неделя примерно по 8 ч., общо 16 ч.), освен увеличено заплащане на труда, каква е продължителността на непрекъснатата почивка която се полага - 24 (чл.153(4)КТ) или 48 часа (чл.153(1)КТ)?

Благодаря предварително!
dadaaa
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 03 Апр 2017, 16:37

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта


cron