начало

Призив: КСО да се промени заради безработните от кризата с Covid-19 Призив: КСО да се промени заради безработните от кризата с Covid-19

Напускане по време на изпитателен срок

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Напускане по време на изпитателен срок

Мнениеот elena1514 » 11 Фев 2017, 09:37

Здравейте, от три месеца работя в една фирма, но мисля да напускам. Изпитателният срок е 6 месеца. Искам да подам предизвестие, което при тях е два месеца, но не знам как най-добре да го направя. Към кой най-добре да насоча предизвестието си - към прекия ми ръководител или към отдел човешки ресурси, на хартия или най-добре да им пратя email? Притеснявам се да не кажат че не са получили хартиеното ми предизвестие и да ме уволнят на момента. Искам да съм честна с тях и ще спазя срокове според договора, но ми трябват насоки какви са стъпките ми в подобен случай.
elena1514
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Фев 2017, 09:24

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron