начало

Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата

Как мога да проверя кои трудови борси имат лиценз?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как мога да проверя кои трудови борси имат лиценз?

Мнениеот МИШО » 07 Окт 2001, 02:25

Искам да проверя някои трудови борси, предлагащи работа в чужбина, дали наистина са упълномощени за тази дейност, а не знам как. Ако някой знае адрес на уеб-страница или телефон, на който може да се направи справка, моля да ми пише на посочения e-mail или да остави съобщение тук.
МИШО
 

RE: Как мога да проверя кои трудови борси имат лиценз?

Мнениеот Георги Тодоров » 11 Окт 2001, 15:26

Търсената от Вас информация се намира в страницата на Националната служба по заетостта в Интернет. Адресът й е : http://www.nsz.government.bg/
Георги Тодоров
 

RE: Как мога да проверя кои трудови борси имат лиценз?

Мнениеот iliev » 11 Окт 2001, 21:08

На 12.10.2001г. се учредява Асоциация на лицензираните фирми извършващи посредническа дейност по информиране за работа в чужбина.Ако желаете по -подробна информация обадете се.
iliev
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron