начало

Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени

Съкращение от работа

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Съкращение от работа

Мнениеот GLK » 14 Ное 2003, 10:28

Имам заболяване което преди влизаше в един списък, според който работодателят не можеше да те съкрати.Действа ли още това правило при съращение и какво трябва да се представи.
GLK
 

Re: Съкращение от работа

Мнениеот 12345 » 14 Ное 2003, 10:55

Е има заболявания при които не могат да те съкратят или най-малкото имаш право да те трудоустроят, но не съм врачка, за да позная какво заболяване имаш, та да ти отговоря конкретно на въпроса...
12345
 

Re: Съкращение от работа

Мнениеот ivanowa » 19 Ное 2003, 09:44

Би трябвало да си вече трудоустроен.Ако работодателя иска да те уволни или съкращава щата трябва да спази определена процедура.
ivanowa
 


Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron