начало

Защо забраната за реклама на адвоката е анахронизъм, който противоречи на правото на ЕС Защо забраната за реклама на адвоката е анахронизъм, който противоречи на правото на ЕС

Обезщетение за безработица

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Обезщетение за безработица

Мнениеот jojova » 09 Окт 2019, 17:33

Здравейте,
Съкратен съм по чл 328 ал 1 т 3. Имам въпрос относно обезщетението за безработица. По трудов договор се водя на 560 лв. Имам и допълнително споразумение към трудовия договор, където е записано " За брутно месечно трудово възнаграждение : вкл основна заплата, класове, нощен труд 775 лв" Отделно в сайта на НОЙ според справката за осигурителен стаж и доход при пенсиониране за 2019 година в графа осигурителен доход по месеци излизат суми между 800 и 1000 и нещо лева.
Въпросът ми е колко ще ми бъде месечното обезщетение за безработица от НОИ?
jojova
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 30 Дек 2017, 23:26

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron