начало

Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността

Срок за прокурорски протест

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Срок за прокурорски протест

Мнениеот zeeyo » 04 Дек 2019, 16:31

Здравейте уважаеми защитници и членове на правораздавателния орган в България.

Въпроса ми е, може ли дело което е приключило преди 3 години за кумулация с влязло в сила решение да бъде върнато за преразглеждане от друг прокурор с днешна дата?

Нека разкажа част от историята. Преди 3г ме осъдиха за 3 престъпления от един вид. За първото взех условна, за второто лежах 6 месеца,а третото беше кумулирано, защото е било извършено между другите две, като отново ми наложиха присъда от 6 месеца, която този път не лежах.

В момента срещу мен и група приятели се води досъдебно производство за участие в конфликт, като най-вероятно аз ще бъда оправдан, но прокурора е извикал моят защнитник и му е казал, че много добре си е свършил работата, защото той самия не бил приел подобно споразумение и би искал да излежа условната, а не да ми дадат нова ефективна която да не лежа.

Не знам дали е важно и по темата, но кумулацията се случва в гр.Видин, а сегашното досъдебно се води в
гр. Ловеч.


Притеснението ми е, дали незаивимо от мотивите на прокурора е изтекъл законовият срок в който може да бъде върнато за преразглеждане това съдебно решение?

Извинявам ако не съм успял да обесня както трябва, както и за евентуално правописни грешки.
Предварително благодаря за помоща и мнението на всеки от вас! Весели празници!
zeeyo
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Дек 2019, 16:23

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron