начало

Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността

Липсващи два броя наложен платеж от куриерска фирма

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Липсващи два броя наложен платеж от куриерска фирма

Мнениеот m1len » 01 Дек 2018, 00:36

Здравейте,

Случая ми е малко странен, интересен и неблагоприятен за мен. Края на октомври 2018 пращам две пратки с наложен платеж по куриер до различни хора. Съответно и двете са взети и остава да мина през офиса на куриерската фирма и да си взема сумите около 160лв общо. Преди няколко дни отивам до въпросния офис и ми казват, че нямам нищо да вземам. Успявам да намеря товарителниците и при повторно връщане до офиса ми казват, че тези двете са изплатени на 24ти ноември (събота). Аз не съм стъпвал в техен офис въпросната събота, а също така са изплатени на човек с имена които дори не са близки до моите - аз съм Милен, те са изплатени на Теодора или Тодорка нещо такова.....Даже са изплатени извън работно време на офиса...
Понеже парите ми бяха спешни и четири дни поред ходя до офиса им понеже ме уверяват, че ще направят проверка, но досега нищо. Пуснах рекламация онлайн към куриерската фирма. В същото време четвърти ден не мога да взема тези пари, които са си мои. Според мен някой от служителите си ги е изтеглил (или изпратил на друг) понеже близо месец не съм ги търсил и са си помислили, че са забравени или не знам и аз. Като цяло ми звучи като финансова измама.

Мога ли да търся наказателна отговорност понеже заради тези пари, които вече са ми необходими се наложи да тегля бърз кредит и супер много неприятности ми създава. Реално и все още нямам нищо изплатено от куриера, та и не знам дали ще имам. Към КЗП също ще пусна жалба, макар че там съм скептичен.

Поздрави,
Милен
m1len
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Май 2018, 13:55

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron