начало

Съдийската колегия отново ще поиска Пленумът да съкрати два щата във военни съдилища Съдийската колегия отново ще поиска Пленумът да съкрати два щата във военни съдилища

Връщане на иззети предмети

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Връщане на иззети предмети

Мнениеот knoxville » 26 Фев 2017, 20:26

Здравейте,бих искал да се допитам с компетентните хора по темата.По време на задържане за 24 часа от полицията и обиск в РПУ-то взимат всички предмети от теб (телефони,документи,пари и т.н) но след изтичане на 24-часовия период,телефоните не се връщат на собственика.Не знам как и за какво могат да им послужат,но ги третират като доказателства по образувано дело,въпреки че ,реално нямат никаква връзка и не би могло да има,но както и да е.След 2месеца адвоката внася протокол/молба до прокурор да ги върне,той има право да откаже и съответно да се обжалва при отказ в първоинстанционен съд.Въпроса ми е до какъв срок прокурора може да вземе решение,защото вече 2-ра седмица го мисли,а уж при обжалване,нещата се случват в 3-дневен срок от постъпването на жалбата.
knoxville
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Фев 2017, 20:14

Назад към Наказателно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron